Terrorhendelsen i Brussel 22. mars 2016

I forbindelse med de tragiske terrorhendelsene i Brussel dekker Nemi Forsikring sin reiseforsikring følgende:

Avbestilling: Nemi Forsikring dekker avbestillinger til Brussel med avreise til og med tirsdag 29. mars. Dette inkluderer også reiser med planlagt mellomlanding i Brussel.

Skal du reise til/via Brussel senere enn tirsdag 29. mars må du ta kontakt med oss om nærmere avreisedato dersom du ønsker å avbestille. Vi følger situasjonen i Brussel nøye og vurderer fortløpende om muligheten for avbestilling skal forlenges.

Vi går med dette utenom våre vilkår, da vi i utgangspunktet ikke dekker avbestilling på grunn av frykt. Dersom du ikke har lyst til å reise til Brussel den nærmeste tiden fordi situasjonen er så uavklart og usikker, har vi imidlertid forståelse for dette.

Evakuering: Nemi Forsikring dekker merutgifter til reise og overnatting for våre kunder som oppholder seg i Brussel, og som ønsker å reise hjem før opprinnelig planlagt. Hjemreise/evakuering dekkes dersom man drar hjem innen 25.mars. Vi dekker også psykologisk krisehjelp. Hvis du ønsker å reise hjem før tiden skal du først kontakte reisebyrået/flyselskapet du reiser med for å undersøke muligheten for ombooking eller refusjon av billetten.

Forsinkelser: Siden flyvninger til/fra flyplassen i Brussel er kansellert, og togtrafikken til flyplassen også er stanset, vil dette kunne skape problemer for de reisende. Vi ber våre kunder i første omgang avklare med sitt flyselskap/turoperatør, da vi i forbindelse med terrorangrepet i Paris så at flyselskap, turoperatører og hoteller var svært fleksible i forbindelse med ombookinger.

Dersom du er i Brussel og trenger vår hjelp kan du ta kontakt med vår døgnåpne alarmsentral SOS International +45 70 10 50 50.