Vi søker nye næringsagentur | Nemi Forsikring – Forsikringer

Vi søker nye næringsagentur

 
 

Vi søker deg som ønsker å starte for deg selv.

Sammen kan vi gjøre forsikring forståelig,
enklere og billig!

 

Er du…

 • …lei av at andre tjener på det du genererer når du er god?
 • …klar for bygge din egen bedrift med egne ansatte?
 • …trygg på å selge opp og betjene SMB markedet?

 
 
Bli kjent med oss


SCROLL NEDOVER

 
 
 

Dette sier noen av våre agenter

 

Da Pål Lohne skulle starte for seg selv, forhørte han seg med noen gamle kolleger som hadde gått over til Nemi Forsikring.
 
– De var strålende fornøyd og hadde gode erfaringer. Det hørtes så lovende ut, at valget for min del var enkelt. Det som er så positivt med Nemi Forsikring, er at vi har et ord med i laget og blir hørt når vi kommer med innspill og forslag. På den måten kan vi være med å utforme vår egen arbeidssituasjon, forteller han.
Pål Lone, Daglig leder i Tyrifjord Forsikringssenter

Etter sju år i forsikringsbransjen, hvorav de siste fire som salgssjef, ønsket Vidar Holmen å begynne for seg selv. Han vurderte flere forsikringsselskaper før valget falt på Nemi Forsikring.
 
Holmen forteller at Nemi Forsikrings satsing på gunstige priser og personlig service var utslagsgivende for hans valg av samarbeidspartner.
 
– Mange selskaper lover gull og grønne skoger og gir nye kunder lokketilbud, men prisene skyter i været etter det første året. Skal vi beholde kundene våre lenge, er det avgjørende at de får fornuftig priser også i årene fremover.
Vidar Holmen, Daglig leder i Holmen Forsikring

– Det var helt klart Nemi Forsikring som skilte seg ut som min foretrukne samarbeidspartner. Selskapet er svært konkurransedyktig med gunstige priser og god kvalitet på produktene sine. De har Norges beste bilforsikring, noe som er et kjempepluss, siden bilforsikring er av stor betydning for folk, sier Gulbrandsen.
 
Han forteller at Nemi Forsikring leverer både privat skadeforsikring og bedriftsforsikring, noe som var avgjørende for ham da han startet opp.
Espen Gulbrandsen, Daglig leder i Sandvin Forsikring.

Jeg er overbevist!

Flott, vi gleder oss til å høre fra deg!

 

 

Vi skal etablere oss her

 

Vi søker Forsikringsagenter som ønsker å etablere eget lokalt agentkontor for å selge opp og betjene kunder i småbedriftsmarkedet i sitt nærmiljø i nevnte områder.

 • Molde
 • Ålesund
 • Bergen
 • Haugesund
 • Kristiansand
 • Arendal
 • Oslo
 • Lillehammer
 • Gjøvik/Hamar

 
 
Vi vurderer selvfølgelig også agenturer andre steder i landet.


 

25 års historie oppsummert på 5 punkter

 


1989
 
Norsk Energiverk Forsikring AS (NEFO) blir etablert som et bransjecaptive for en rekke norske energiverk.

2003
 
Firmanavnet endres til Norway Energy and Marine Insurance ASA (forkortet NEMI) 1. oktober.

2006
 
Firmanavnet endres til Nemi Forsikring ASA 12. juni 2006. Tryggingamiðstöðin (TM) kjøper Nemi Forsikring 1. oktober samme år.

2009
 
Alpha Group, et dansk forsikringskonsern, kjøper Nemi Forsikring 14. Mai. Vi lanserer privatforsikring med salg på nett samme år.

2015
 
Nemi Forsikring har vokst til 40 agenturer og mer enn 250 selgere tilknyttet et agentur.

 

Let’s get down to business…

Vi søker Forsikringsagenter som ønsker å etablere eget agentkontor. Du får muligheten til å bygge opp og betjene egen portefølje med kunder i småbedriftsmarkedet. Vi vet at kundene trives best med fast kundekontakt i sitt nærmiljø og i tillegg kunne benytte Nemis Forsikrings moderne nettløsning for selvbetjening.
 
Som representant for Nemi Forsikring får du muligheten til å tilby næringslivsforsikringer. Du må ha god forståelse for forsikringsrisiko og trives godt med å utvikle gode kunderelasjoner i bedriftsmarkedet. Våre ansatte har god fagkunnskap og vil hjelpe deg i forhold til å bygge en god og stabil portefølje lokalt.
 
Nemi Forsikring har moderne IT-systemer som gir deg mulighet til selv å stå for kundebetjeningen.
 
Krav som stilles i «Lov om forsikringsformidling for å drive forsikringsagentvirksomhet» må være oppfylt for agenturet.
 
Er du motivert til å bygge en fremtid sammen med oss er du velkommen til å sende oss din søknad. Har du spørsmål til rollen som leder og innehaver av eget agentur kan du kontakte leder for Ekstern Distribusjon i Nemi – Samuel Norstad.

Mobil: 90813771 eller mail: sn@nemiforsikring.no.
 
Lars Erik Foss
Salgssjef Bedrift
Telefon: +47 93480268
E-postadresse: lef@nemiforsikring.no

Back to Top